Ontdek

MIJN VERHAAL

Ciao!

Bij DiPizza kan u zowel terecht voor een Pizza Foodtruck als Pizza Take-away.

Door mijn Italiaanse roots langs mijn vaders kant, stond er regelmatig pizza op het menu ten huize Blanc. En dit was uiteraard een pizza met een huisgemaakte, Italiaanse Pizzadeeg en verse ingrediënten weliswaar.

Hierdoor ontstond mijn interesse en liefde voor pizza.

Vanuit deze interesse en liefde besloot ik een opleiding te volgen bij de professionele pizzabakker Aroldo Iacomelli en zijn kompaan, de internationale meesterpizzabakker Massimo Quondamatteo. Zij leerden mij om het perfecte pizzadeeg te maken en deze te combineren met de juiste, verse ingrediënten.

Aangezien ik tot de vaststelling kwam dat een echte Italiaanse pizza, zoals je hem in Italië eet, hier moeilijk te vinden is, besloot ik in 2019 te starten met mijn Pizza Foodtruck.

DiPizza was geboren!!!!

En toen was er corona. het leven viel stil. Iedereen ging op zoek naar alternatieven. Ook wij bij DiPizza. Zo kwam er in 2020, Naaste de Pizza Foodtruck, de Pizza Take-away. Op regelmatige basis zijn onze overheerlijke pizza’s, met huisgemaakt pizzadeeg en zorgvuldig geselecteerde verse ingrediënten af te halen in Evergem.

Saluti

Didier Blanc